Online szépségmagazint indít Lilu és Máté Krisztina



Liluland néven indított online női magazint Lilu, az ismert tévés, műsorvezető Máté Krisztinával (Lilu Keresem a családom című RTL-es műsorának producere) együtt. Közösen találták ki és valósították meg a Liluland-et – írja a közlemény.

Online szépségmagazint indít Lilu és Máté Krisztina

„A televíziós műsorvezetés mellett több éve beauty blogger is vagyok. Szenvedélyem minden, ami akár csak kapcsolatba hozható a szépséggel, a bőrápolással, a női praktikákkal. Figyelem, kutatom a trendeket, tudni akarok minden új trükkről, kipróbálom a legfurcsább kencéket is és bárhol járok a világon, sosem hagyom ki azokat az üzleteket, ahol ezekhez hozzá is juthatok” – nyilatkozta Lilu, aki azt szeretné, ha a Liluland olyan hely lenne a neten, ahol különböző korú, érdeklődésű nőkkel mindenről nyíltan beszélhetnek, ami a külsővel, arccal, bőrrel, hajjal, kézzel-lábbal, stílussal kapcsolatos.

 

A Liluland másik alapítója, Máté Krisztina így nyilatkozott: „Minden nő szép akar lenni, fiatal akar lenni, jól akar kinézni, kortól, társadalmi helyzettől függetlenül, ha bevallja, ha nem. Mégis rengeteg a mellébeszélés, túl sok a csomagolás ezzel a témával kapcsolatban. Azt szeretnénk, hogy a Liluland minél több nőnek az egyik legjobb barátnője legyen, akiben megbízhat, aki a leghasznosabb tanácsokkal látja el, akihez mindig lehet fordulni.”

 

A Liluland-en minden cikk és video beautyval kapcsolatos teszt, praktika, technika, trükk és módszer lesz, mint például ismert nők smink és szépségtrükkjei, vagy ismert férfiak, ahogy arról beszélnek, ők milyennek látják a nőket.

 

forrás: kreativ.hu

 



Elérhetőségeink

  • Cím: 1163 Budapest, Pósa Lajos utca 40.
  • GPS: 47°50'71.1"N 19°17'57.9"E